Uvrnuto lisnato tijesto s parmezanom i bijelim lukom

Uvrnuto lisnato tijesto s parmezanom i bijelim lukom
  • Priprema
    15 min
  • Kuhanje
    20 min

Sastojci

Koraci

Korak 1

Pećnicu zagrijati na 200°C.

Korak 2

Pleh obložiti papirom za pečenje.

Korak 3

U manju zdjelu dodati maslinovo ulje, origano, bijeli luk i parmezan. Izmiješati.

Korak 4

Razvaljati lisnato tijesto tako da bude oko 3 mm debljine.

Korak 5

Premazati jedan dio tijesta dobijenom smijesom i poklopiti drugim dijelom.

Korak 6

Lagano preko preći okolagijom.

Korak 7

Izrezati na trakice.

Korak 8

Uvrnuti i redati na pleh.

Korak 9

Peći 15-20 minuta ili dok ne poprimi zlatnu boju.

Pogledajte još